Exhibitions
Conferences
Display results from:
Filter by Date:
From
To
Filter by Venue:

Notice:
Direct Debit payment will not be available from 01-Jan-2015. Payment for programmes can be made using Visa and MasterCard.
Thank you for your understanding.

Conference Details
Date: Sunday Apr 03, 2011
Time: 09:00 AM - 04:00 PM
Venue: Level 5 - Possibility and Imagination in National Library Building
Lang: Chinese
Note: No registration is required.

Email

SMS

Print

Bookmark

《闽帮人物与闽商精神--新加坡福建族群的世纪回望》研讨会
为了维护新加坡文化遗产,新加坡国家图书馆及新加坡宗乡会馆联合总会将于2011年4月3日(星期日)在新加坡国家图书馆举办《闽帮人物与闽商精神--新加坡福建族群的世纪回望》研讨会。

研讨会将邀请以下四位学者探讨新加坡福建族群过去一百年来对新加坡社会、经济及教育等方面的贡献。

1. 《薛氏家族.叻报.闽帮文化》 本地历史学者柯木林先生主讲
2. 《天福宫与新加坡福建会馆的领导层》 澳洲弗林斯特大学历史系教授杨进发博士主讲
3. 《海外华商网络的延伸和衝突―以陈嘉庚与胡文虎的竞争为个案》 香港大学人文社会研究研究员及助理教授李培德博士主讲
4. 《闽商的历史贡献与现实意义》 中国福州大学教授、闽商文化研究院院长苏文菁博士主讲

这个研讨会收费是$20(包含茶点和午餐)。想要参加这个研讨会的公众,请在3月31日以前拨电到新加坡宗乡会馆联合总会秘书处报名。名额有限,先到先得!

询问电话:6354 4078
Save to myLibrary on Facebook
My Cart
Add to Cart

You currently have 0 item(s) in your cart.